Hvornår er det smart at starte sin egen virksomhed?

Rigtig mange mennesker går med en drøm om at starte deres egen virksomhed, men for langt de fleste bliver det ved tanken. For rigtig mange er det nok også den bedste løsning, for selvom det lyder rart at være sin egen chef, så er det absolut ikke lutter sjov og ballade og hvis ikke man har den rigtige drivkraft, den rigtige forretnings ide og det nødvendige gåpåmod, så kan det ende rigtig galt. Læs mere Hvornår er det smart at starte sin egen virksomhed?

Hvordan Får Man Lettest Lov Til At Låne Penge Til En Bolig?

I disse dage er der mange familier og par der får afslag på deres låneansøgning når de gerne vil købe et nyt hus eller en ny lejlighed. Der kan være mange grunde til disse afslag, men du kan selv gøre nogle enkle ting som vil forbedre din mulighed for at få et lån til bolig. I bund og grund er et boliglån ikke andet end en forretning mellem dig og banken/realkreditinstituttet og den forretning skal være til fordel for begge parter for at blive til noget. Læs mere Hvordan Får Man Lettest Lov Til At Låne Penge Til En Bolig?

Udgivelse af din bog som e-bog. Bogudgivelse er let nu!

Der går rigtig mange mennesker rundt med en drøm om at udgive en bog og blive forfatter, men aldrig taget skridtet, da man sikkert har følt at det var alt for uoverskueligt. Alt for mange ting der skal falde i hak, tekniske detaljer, forlag der skal godkende ens manuskript etc.

Læs mere Udgivelse af din bog som e-bog. Bogudgivelse er let nu!

MOBILER – en Guide til køb af Mobiler

Værdien af mobiler for folk er meget forskellig fra person til person. Nogle har brug for at have dem på sig hele tiden og aldrig have dem slukkede, selv ikke om natten, mens andre knap nok kan sende en sms. Derfor er det også vigtigt at overveje, hvad det er, man skal bruge dem til, når man skal købe (nye) mobiler. Prisen er jo heller ikke helt lige meget, og abonnementet skal også passe til brugen af mobilen. Så det er faktisk ikke så let at finde den helt rigtige mobil. I det efterfølgende vil jeg forsøge at hjælpe dig med, hvordan du finder netop de mobiler, der passer til dig.
Læs mere MOBILER – en Guide til køb af Mobiler

PRESSEMEDDELELSER – At Skrive og Sende Pressemeddelelse

pressemeddelelse En pressemeddelelse er den direkte vej til medierne, men kun hvis den er skrevet rigtigt. I denne artikel kan du læse noget om, hvordan pressemeddelelser skal skrues sammen for at komme igennem nåleøjet på redaktionerne.

Læs mere PRESSEMEDDELELSER – At Skrive og Sende Pressemeddelelse