Hvordan Fjerner Man Let Spyware Fra Sin PC?

Der er flere forskellige metoder til at fjerne spyware fra sin PC, men de er ikke alle sammen lige effektive og lige sikre. Men inden jeg går igennem de forskellige metoder, så lad mig først lige forklare hvad spyware er for noget og hvordan det overhovedet kommer ind på din computer.
Læs mere Hvordan Fjerner Man Let Spyware Fra Sin PC?

Undgå Tyveri Af Persondata Med En Anti Spyware Scanner

Hvis du følger med i de danske og udenlandske medier, så har du måske lagt mærke til, at der indimellem er artikler omkring folk der har fået stjålet personlige informationer, kreditkort numre og koder eller har haft indbrud i deres netbank.

Grundene til disse ting kan blandt andet skyldes at der har været spyware på deres computere uden de har opdaget det og det er derfor ekstremt vigtigt at du selv sørger for at teste din PC så det ikke pludselig er dig der er på forsiden af Ekstra Bladet som offer for cyber kriminalitet. Læs mere Undgå Tyveri Af Persondata Med En Anti Spyware Scanner

Pudsige forslag til søgeord

Som noget nyt er Google begyndt at foreslå søgninger, når man skriver i søgefeltet på Google.dk

Jeg går ud fra at forslagene kommer fra hvad folk typisk søger efter, og det er klart, at det  kan være en rigtig praktisk funktion, men det betyder jo ikke, at vi ikke kan have lidt sjov ud af den!

Se nogle af de sjove og pudsige forslag her:

Læs mere Pudsige forslag til søgeord

Hvad er RSS-FEED? Nem Nybegynder-Guide!

Der er ingen tvivl om det. Du ved det godt: Alle snakker og skriver om RSS-feeds og ting som syndikering, Xml osv. og nu er det på tide at du finder ud af hvad det er og hvordan du bruger det. Brug 4 minutter på denne nybegynder-guide om RSS og så ved du hvad du skal vide!
Læs mere Hvad er RSS-FEED? Nem Nybegynder-Guide!