MOTION: Guide til Motionssider på Nettet

Vil du gerne i form? Er der noget, der skal strammes op? Har du tit tænkt på, hvor meget du mon forbrænder på en løbetur? Alt dette kan du finde ud af på nogle af Danmarks utallige motionssider.

Læs mere MOTION: Guide til Motionssider på Nettet

TOILETPAPIR – En Guide til Toiletpapir

Mangel på toiletpapir opstod i USA i 1973, efter at komikeren Johnny Carson havde lavet en joke, der fik folk til at købe et sig lager af toiletpapir.

toiletpapir Alle mennesker har brug for toiletpapir. Det er en nødvendighed for at have hygiejnen i orden. Toiletpapir findes i dag i uendeligt mange varianter. Forskellige producenter reklamerer med, at netop deres toiletpapir er det blødeste på markedet. Derudover er der også toiletpapir med mønstre og forskellige farver, så man bliver glad, hver gang man skal på det lille hus. Desuden blev toiletpapiret omfundet før toilettet, som vi kender det i dag.

Læs mere TOILETPAPIR – En Guide til Toiletpapir

SOLBRILLER – En guide til valg af Solbriller

solbriller Solbriller som moderigtigt tilbehør. Solbriller som værn mod blændende og skadelige stråler. Solbriller med og uden styrke. Grundene til brug af solbriller er mange – og ofte flere på én og samme tid. Til alt held er udbuddet af solbriller stort, og gør du brug af denne guide, er valget af solbriller slet ikke være så svært.

Læs mere SOLBRILLER – En guide til valg af Solbriller

SOLCREME – Guide til valg af den Bedste Solcreme

solcreme Den tid er forbi, hvor solcreme var lig med Nivea. I dag findes solcreme i alskens mærker, med forskellig faktor og med både fysisk og kemisk solfilter. Det er muligt at finde solcreme til enhver smag, hudtype og pengepung. Men hvad skal man vælge, når udbuddet af solcreme er næsten uudtømmeligt? Her følger nyttig viden, som kan lette dit valg af solcreme.

Læs mere SOLCREME – Guide til valg af den Bedste Solcreme

TILSÆTNINGSSTOFFER – Naturkosmetik

Giv din naturkosmetik særlige egenskaber med gode tilsætningsstoffer: Når du har prøvet at lave din første creme, sæbe eller shampo og er blevet bidt af processen, får du måske lyst til at lave naturkosmetik, som har specielle egenskaber. Og så kommer tilsætningstofferne ind i billedet.

Læs mere TILSÆTNINGSSTOFFER – Naturkosmetik

NATURMEDICIN – Hjemmeapoteket

Fra naturkosmetik bruger vi denne naturmedicin: Når man arbejder med naturkosmetik og bliver opmærksom på de forskellige ingrediensers egenskaber, får man et særligt forhold til nogle af råvarerne. Jeg har en lille håndfuld, som vi altid har i husholdningen, og som familien opfatter som en naturlig del af førstehjælpskassen som naturmedicin:

Læs mere NATURMEDICIN – Hjemmeapoteket

SÆBE – Håndlavet Sæbe!

Glycerinsæbe opskrift til håndlavet sæbe: Du kan naturligvis lave din egen sæbe helt fra grunden. Læs om det her: Sæbesydning. Men det kræver, at du arbejder med stærke baser og processen er langsommelig. Hvis du vil lave dejlige, hjemmelavede sæber på en sjov og ufarlig måde, er det glycerinsæbe, du skal arbejde med.

Læs mere SÆBE – Håndlavet Sæbe!

SÆBESYDERI – Opskrift på Sæbesydning!

Sæbesydning opskrift: Hjemmelavet sæbe med sæbesyderi

Betegnelsen “hjemmelavet sæbe” dækker over to ting: Der kan enten være tale om sæbe, lavet fra grunden eller – mere almindeligt – fabikation af færdigfremstillet glycerinsæbe, som smeltes og tilsættes diverse farve og indholdsstoffer. Denne side handler om rigtig sæbesyderi, du kan læse om glycerinsæbe her: Glycerinsæbe

Læs mere SÆBESYDERI – Opskrift på Sæbesydning!