Rygestop med hjælpemidler

Der er masser af muligheder for at få hjælp til at komme igennem den psykisk og fysisk udfordrende del af et rygestop, nemlig at undgå at falde i og begynde at ryge igen fordi du ikke kan udholde at bekæmpe dine rygestop abstinenser.

Abstinenser er egentlig blot kroppens reaktion på den udrensning af giftstoffer der er en naturlig følge af at du stopper med at ryge. (stopper med at tilføre kroppen giftstoffer)
Når man ryger, tilfører man først og fremmest nikotin til kroppen, og de abstinenser der kan fylde så meget, og får rigtigt mange til at begynde at ryge igen fordi de ikke kan holde abstinenserne ud, kan afhjælpes på flere måder, oftest tacklet ved at tilføre kroppen nikotin ad anden vej end igennem røg.
Læs mere Rygestop med hjælpemidler

Hjertekost – Sund mad der er godt for hjertet

 

Som en person med risiko for hjerte- og karsygdomme så er en livstilsændring en af de vigtigste forebyggende behandlinger. Dette omfatter bl.a. kostomlægning, motion og rygestop. I denne artikel får du frem for alt tips og hjælp til hvordan du kan lægge din kost om.

Læs mere Hjertekost – Sund mad der er godt for hjertet

Lær Stresshåndtering til Forebyggelse af stress

Jo bedre man kender sig selv, des bedre kan man forebygge stress.

Det handler sådan set om at lære de faktorer der udløser stressen bedre at kende, for på den måde at blive bedre til at håndtere de situationer hvor de normalt opstår.
Læs mere Lær Stresshåndtering til Forebyggelse af stress

Tobaksafvænning – Hvordan stopper man

Noget af det første man selv kan gøre for at forberede sin tobaksafvænning, er at man på forhånd kan beslutte hvornår man tager det endelige spring og bliver ikke ryger for altid.

På den måde kan man forberede sig i god tid, så når dagen endelig kommer er det nemmere fordi man allerede er mentalt indstillet på at man skal være ikke ryger. Tiden frem til den endelige rygestop dag, kan man bruge til at planlægge hvordan man vil tackle de svære situationer der helt sikkert vil komme undervejs i forbindelse med en tobaksafvænning.
Læs mere Tobaksafvænning – Hvordan stopper man

Rygestop for dig der har virkelig brug for det

På trods af utallige kampagner, rådgivning og en masse gratis tilbud fra regeringer og andre kommunale instansers side, så er der stadig mange danskere der ryger og de fleste af dem bliver ved at ryge fordi det er for svært for dem at stoppe. Der er ikke mange der er i tvivl om hvor skadeligt det er at ryge og hvor meget det kan forkorte livet, men alligevel bliver mange ved. Desværre ser vi stadig mange unge mennesker begynde at ryge fordi det stadig er lidt ”sejt” og i en ug alder er det vigtigt at være ”sej”. Desværre fører det til en senere afhængighed der gør det svært at stoppe igen. Læs mere Rygestop for dig der har virkelig brug for det