ARMBÅNDSUR – Hvilket Armbåndsur skal du vælge?

armbåndsur Når der bliver sagt armbåndsur, tænker man på et ganske almindeligt, gammeldags ur med læderrem eller måske den finere udgave med en sølvfarvet rem. Men armbåndsure er i dag meget mere end det. Både digitalure, armbåndsure med GPS og et armbåndsur med mobil findes nu til dags. Tidligere var det det ganske normale armbåndsur, der var populært. Og hvem skulle have troet, at det var soldaterne under 1. verdenskrig, havde stor indflydelse på populariteten af armbåndsure?

Læs mere ARMBÅNDSUR – Hvilket Armbåndsur skal du vælge?

HOVEDPUDER – Guide til valg af de bedste Hovedpuder

I denne guide vil du lære hvad du skal kigge efter, når du leder efter hovedpuder.

Ved du godt at hovedpuder er den vigtigste faktor i soveværelset for god nattesøvn? Sådan er det, så lad os se nærmere på hovedpuderne.

Læs mere HOVEDPUDER – Guide til valg af de bedste Hovedpuder

DYNER – En guide til valg af Dyner

Dyner er lidt af en videnskab. Hvis vi vil sove behageligt, er det afgørende, at vi vælger at sove i dyner, som svarer til vores særlige præferencer og krav.

Det handler ikke blot om længden eller bredden på dyner, men bestemt også om hvilken dun, der er inden i forskellige dyner, samt typen af dynevår. Man skal tage stilling til, om dyner skal anvendes hele året, eller kun om efterår og vinteren, om man sveder meget om natten eller er kuldskær af type, om man foretrækker at sove med vinduerne åbne, om soveværelset er varmet op med elvarme osv. Læs denne artikel og bliv klogere på valget af dyner.

Læs mere DYNER – En guide til valg af Dyner

SENGETØJ til BØRN – Hvilket Sengetøj skal du vælge til Børn

Når du skal vælge mellem sengetøj til børn er det lidt sværere end når du normalt vælger sengetøj. Normalt vælger man udfra pris, kvalitet og udseende, men hvad når sengelinned er til et barn?

Læs mere SENGETØJ til BØRN – Hvilket Sengetøj skal du vælge til Børn