Brug Coaching til at opstille nye Mål

Coaching er et redskab til samtale. Det bruges fremadrettet og med en spørgeteknik designet til at få dig til at hjælpe dig selv med at skabe den forandring der kan facilitere den udvikling du ønsker.

Coaching kan bruges meget bredt, og indenfor alle områder af livet. Det kunne være indenfor at ændre vaner og de begrænsende måde de fleste af os tænker på. Eller det at blive mere målrettet til det arbejde du skal nå. Man kan arbejde med sine relationer til andre mennesker, og blive bedre til det sociale, eller man kan bruge coaching til at skabe forandringer og rette sig selv ind mod nye mål.
Læs mere Brug Coaching til at opstille nye Mål

LOMMEREGNER – Hvilken skal du vælge?

Lommeregner: Texas TI-89 Titanium Når man skal anskaffe sig en lommeregner, er det vigtigt at gøre sig klart, hvad formålet med den er. Er det sønnen, der starter i 5. klasse, der får brug for en lommeregner til sine matematikopgaver? Er det bare til at have derhjemme, fordi en lommeregner er praktisk lige at have ved hånden? Eller er det måske en nødvendighed ved gymnasiestart? Læs mere LOMMEREGNER – Hvilken skal du vælge?