Udgivelse af din bog som e-bog. Bogudgivelse er let nu!

Der går rigtig mange mennesker rundt med en drøm om at udgive en bog og blive forfatter, men aldrig taget skridtet, da man sikkert har følt at det var alt for uoverskueligt. Alt for mange ting der skal falde i hak, tekniske detaljer, forlag der skal godkende ens manuskript etc.

Læs mere Udgivelse af din bog som e-bog. Bogudgivelse er let nu!

Pudsige forslag til søgeord

Som noget nyt er Google begyndt at foreslå søgninger, når man skriver i søgefeltet på Google.dk

Jeg går ud fra at forslagene kommer fra hvad folk typisk søger efter, og det er klart, at det  kan være en rigtig praktisk funktion, men det betyder jo ikke, at vi ikke kan have lidt sjov ud af den!

Se nogle af de sjove og pudsige forslag her:

Læs mere Pudsige forslag til søgeord

Boganmeldelse: Under en strålende sol, af forfatteren bag Drageløberen

Farvel Harry Potter, goddag Afghanistan. Under en strålende sol strøg direkte ind på min førsteplads. Endnu et pragteksemplar af en bog fra Khaled Hossieni. Og jeg blev ikke skuffet. Læs mere Boganmeldelse: Under en strålende sol, af forfatteren bag Drageløberen

Boganmeldelse: Smuds af Katarina Wennstram

Denne krimiroman foregår i Stockholm, der ligesom resten af Sverige i 1999 fik sexköpslägen, der forbyder at købe sex. I bogen debatteres det, hvorvidt regelen redder de stakkels piger og opfordrer dem til at finde sig et andet job, eller om den trykker de prostituerede ned under et tungt tæppe af bagmænd og trusler. Og holder den overhovedet de sexhungrende mænd væk fra markedet? Læs mere Boganmeldelse: Smuds af Katarina Wennstram

BRUGTE BØGER – Sådan sparer du penge med brugte bøger

Brugte bøger - du kan spare mange penge Med internettets fremkomst har det aldrig været lettere at finde brugte bøger antikvarisk. Hvor man før måtte gennemlæse adskillige bogkataloger fra mange forskellige antikvariater eller bruge mange dage på at gennemlede de fysiske antikvariater efter de attråede bøger, kan man i dag med helt enkelte søgninger finde frem til de brugte bøger, man mangler.

Læs mere BRUGTE BØGER – Sådan sparer du penge med brugte bøger

PUSLESPIL – Hele Historien om Puslespil og hvordan du gør

Der findes tusindvis af forskellige puslespil. Puslespilpuslespil med alt fra 100 brikker til hele 24.000 brikker. De forskellige motiver på puslespillene varierer lige fra en østrigsk by i et smukt bjerglandskab til computeranimerede motiver og til intet motiv. Men hvordan gør man egentlig, når man sidder der med sit nye 1000 brikkers puslespil? Og hvad så når man er færdig med at lægge det? Kan man mon blive afhængig af puslespilslægning? Og hvem var det dog, der fik den skøre ide at skære et billede i stykker?

Læs mere PUSLESPIL – Hele Historien om Puslespil og hvordan du gør

FILMANMELDELSER: Flammen og Citronen

Dette er den første i en række af filmanmeldelser som du fremad vil kunne nyde på puine.dk.

Filmanmeldelser: Flammen og Citronen Den danske film, Flammen og Citronen, er en blanding af krigsdrama og actionthriller. Filmen handler om modstandsgruppen Holger Danske, og i særdeleshed de to modstandsfolk Bent Faurschou-Hvid og Jørgen Haagen Schmith alias Flammen og Citronen, der er eksperter i likvideringer. De får deres ordrer fra modstandsgruppens leder, politiadvokat Winther, der modtager dem direkte fra englænderne. Det tror de to patriotiske modstandsfolk i hvert fald i starten, men efterhånden som filmen udvikler sig, opstår der mere og mere tvivl om Flammen og Citronen blot er brikker i et spil, der skal varetage politiadvokatens og andre høje herrers personlige interesser. Med tvivlen følger også spørgsmålet om hvem de kan stole på.

Læs mere FILMANMELDELSER: Flammen og Citronen