Rygestop for dig der har virkelig brug for det

På trods af utallige kampagner, rådgivning og en masse gratis tilbud fra regeringer og andre kommunale instansers side, så er der stadig mange danskere der ryger og de fleste af dem bliver ved at ryge fordi det er for svært for dem at stoppe. Der er ikke mange der er i tvivl om hvor skadeligt det er at ryge og hvor meget det kan forkorte livet, men alligevel bliver mange ved. Desværre ser vi stadig mange unge mennesker begynde at ryge fordi det stadig er lidt ”sejt” og i en ug alder er det vigtigt at være ”sej”. Desværre fører det til en senere afhængighed der gør det svært at stoppe igen.
Hold op med at ryge

Der findes mange metoder til at holde op med at ryge og den ene dag ser du reklamer for et nikotin plaster og næste dag er det rygestop hypnose der er i medierne. Men selvom alle disse metoder kan hjælpe dig med at stoppe med at ryge, så er der ingen af dem der kan hjælpe dig, hvis ikke du inderst inde er klar og villig til at ville lægge cigaretterne på hylden. Men hvis du føler, at du er nået til det punkt, så er det ikke nogen dårlig ide at få hjælp.

Få rygestop hjælp

Der findes som sagt mange forskellige præparater og værktøjer til at hjælpe med at lægge smøgerne. Men nogle er bedre end andre. Et af problemerne med præparater som nikotinplastre og lignende medikamenter er, at du skifter en slags gift ud med en anden. Det kan godt være, at den ikke er helt så farlig, men det er stadig gift du frivilligt (og i dyre domme) propper ind i kroppen.

Det er lidt som at tage en hovedpinepille til at stoppe at det gør ondt i hovedet. Vi ved alle sammen godt, at det at vi har ondt i hovedet ikke skyldes, at kroppen mangler Panodil. Men det er nemt og så udskyder vi problemet. I stedet bør man finde årsagen bag problemet.

Derfor anbefaler vi, at man i stedet søger enten hypnose til rygestop eller anden form for hjælp hvor der er en person der bearbejder de mentale udfordringer der ligger i at stoppe med at ryge. Vaner er et tankemønster og et af de store problemer med rygning er, at det er blevet en vane som er meget svært at slippe af med. Derfor har man brug for professionel støtte og opbakning til at komme ud af den dårlige vane og få oparbejdet en ny og bedre vane i stedet for. Kunne du tilmed få hjælp til starte en vane omkring sunde kostvaner eller mere motion, så ville det give et ekstra plus og kan måske være med til at forlænge det liv som smøgerne allerede har været med til at forkorte. Det er aldrig for sent at sadle om, men det er vigtigt at gøre det i dag og ikke vente til i morgen. For i morgen kommer aldrig…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *