Udgivelse af din bog som e-bog. Bogudgivelse er let nu!

Der går rigtig mange mennesker rundt med en drøm om at udgive en bog og blive forfatter, men aldrig taget skridtet, da man sikkert har følt at det var alt for uoverskueligt. Alt for mange ting der skal falde i hak, tekniske detaljer, forlag der skal godkende ens manuskript etc.

Romanen alle de store forlag ikke ville udgive

Jeg kender personligt en, som virkelig dedikerede sin fritid til at skrive en roman. Hun satte sig ind i psykologiske emner, læste tykke bøger om psykologi for bedre at kunne skrive om hovedpersonen. Hun brugte over 2 år på den roman. Da den endelig var færdig og var tilfreds med resultatet, begyndte hun at sende bogen til alle de store forlag i Danmark. Nu skulle den udgives.

Det gik dog desværre ikke som forventet, og ingen af de store forlag ville udgive bogen. Hun kunne faktisk ikke engang få en begrundelse, og til sidst gav hun op. Hun tænkte, at det det sikkert var hendes bog der var problemet.
Bogudgivelse som E-bog kunne have været en mulighed

Hun havde ikke muligheden den gang for at udgive den som en ebog. Sådan en udgivelse som e-bog ville have givet hende muligheden for at udgive den, markedsføre den selv og måske en dag blive uopfordret kontaktet af et forlag der vil udgive og sælge den ved boghandlerne. I stedet skrinlagde hun bogen, og lod den gå i glemmebogen som et mislykket projekt, hun aldrig ville gentage.

Dette er ikke et enkelt tilfælde, men tusindvis af forfattere rundt om i landet og verden, forsøger at slå igennem som forfattere, men mangler et sted at ”offentliggøre” sin status som forfatter, og sælge sit materiale. Ofte er det den tekniske barriere der bliver for stor, hvilket ender med at skrinlægge størstedelen af alle bøger. Dette er ærgerligt, for der er alternativer til de store forlag.

Udgiv din bog som ebog hos Forlaget Myll!

Har du brugt tid på at skrive en bog, så skal den også ud til læserne. Det behøver ikke være besværlig proces, og det er konceptet hos Forlaget Myll. De er eksperter i at udgive ebøger, og sørge for at bogen får et sted på internettet, som er startstedet for læserne. Bogen bliver tildelt et ISBN nummer og en betalingsløsning, så bogen kan indtjene dig som forfatter en lille skilling.

Proceduren er simpel.

1. Du går ind på http://myll.dk og udfylder kontaktformularen, hvor du samtidig uploader din bog, enten som word dokument eller pdf format.

2. En Forlagets redaktører skimmer din bog igennem. En proces der skal sikre, at det ikke er ren reklametekst der står i ebogen, da Forlaget går ind for kvalitet, frem for kvantitet.

3. Når redaktøren har accepteret bogen, oprettes en hjemmeside for bogen, hvor du som forfatter kan skrive tekst og ligge billeder ind. Dette bliver bogens markedsføringskanal på internettet. Bogen bliver samtidig sat til salg i Forlagets webshop, som aggressivt markedsføres af Forlaget selv, hvilket kommer forfatteren til gavn.

Herefter går tingene faktisk helt automatisk. Forfatteren kan herefter skrive blogindlæg på sin hjemmeside for at tiltrække en masse besøgende, eller bare lade Forlaget Myll markedsføre og sælge ebogen.

Så nu er der ingen undskyldning for at din bog i skuffen ikke skal offentliggøres og sælges til de læsere der faktisk sætter pris på din bog. Læs mere om Forlaget Myll på deres hjemmeside – http://myll.dk

8 tanker om “Udgivelse af din bog som e-bog. Bogudgivelse er let nu!”

 1. Arne Hornborg Jensen
  Spangåvej 34 . Sengeløse . 2630 Taastrup . Danmark
  Mobil: + 45 51 70 36 84

  E-bog Forlaget Myll

  Et spørgsmål vedrørende udgivelse af e-bøger

  Jeg er 76 år, uddannet typograf/håndsætter, har haft mit eget grafiske sætteri.

  Jeg har skrevet 4-5 romaner, bl.a. en trilogi, nogle noveller og mange digte.
  Jeg har kontaktet enkelte forlag, fået megen ros for såvel mine romaner, som digte… men desværre..!?
  En del af mine digte har jeg lagt ud på det nu lukkede skandinaviske site der hedder/hed
  ,,digte-dk’’ .
  Dér oplevede jeg den store glæde at over 80.000 læsere, over hele Skandinavien, har læst mine digte og noveller, oplevet at få mange varme kommentarer til mine skriverier.

  Med e-bog læseren bliver mulighederne væsentligt større for at få udgivet mine ting.
  Jeg har to muligheder. Enten at oprette mit eget e-bog forlag eller henvende mig til f.eks. jeres e-bog forlag med henblik på at samarbejde, om I forlaget Myll kunne være interesseret i at udgive mine ting.

  PS! Jeg skriver, har skrevet mange læserbreve, småkronikker til h.h.v. Berlingske og Jyllands-Posten, har oplevet den glæde at de optager mange af mine indlæg.
  Jeg skriver fortsat, såvel læserbreve som digte og noveller, arbejder p.t. på en ny roman.

  Venlig hilsen
  Arne Hornborg

 2. Hej Myll
  er en af de mange der har fået afvist en bog.
  vil ha den ud…ligemeget med indtjening.
  Hvad ta’r Myll for at hjælpe mnig og hvordan
  gør I det ?
  hilsen Salli Besiakov.

 3. Hvis man har udgivet sine bøger (selvudgivelse med kontrakt), gælder kontrakten så således, at man ikke kan udgive som e-bog hos jer, eller er det to helt forskellige ting.

 4. Helle > Vi tager os kun af ebøger – så at du har den udgivet som trykt bog er fint for os. Så længe du selv har rettighederne til ebogen, kan du udgive den hos os.

  Mikkeline > Kunne du ikke lige sende mig en mail på bb snabela myll.dk

 5. Jeg har teksten og billederne til en fagbog, men mangler et layout. Er det noget I kan klare? Eller kan I foreslå et nemt layout-program ala Quark?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *