Benyt et lokalt autoværksted til service og reparation af din bil

20 januar 2020 Astrid Pedersen
Benyt et lokalt autoværksted til service og reparation af din bil

Når du netop er flyttet til et nyt område, er det – såfremt din bil er flyttet med, eller du påtænker at erhverve en ny en af slagsen – en god idé hurtigt at lokalisere en automekaniker i nærheden af din nye bopæl. På den måde slipper du nemlig for at skulle transportere dig selv og din bil så langt, når sidst nævnte skal en tur på værksted og enten have repareret en skade eller have udført en service, så som eksempelvis en undervogns behandling, en antirust behandling, et dækskifte eller lignende.

Hvor kan jeg finde et kompetent bilværksted i Viborg?

Leder du således efter et autoværksted i Viborg, som kan tage sig kærligt og professionelt af din bil når den har fået en skade, som skal repareres, eller blot skal have udført en rutine service? Så kan du eventuelt tjekke Steffenauer Auto. Steffenauer Auto er autoværkstedet for dig, som ønsker en pålidelig og stabil betjening og servicering af din bil, udført af dygtige og veluddannede mekanikere med et højt mål af faglig stolthed og håndværksmæssig tæft.

Steffenauer Auto har eksisteret i over tredive år, og har således igennem tre årtier betjent glade og tilfredse kunder – og deres biler. Morten Steffenauer, som er ejer og stifter af Steffenauer Auto, sætter en stor ære i at yde den bedst mulige service til alle typer kunder, uanset bilens type, mærke, model eller årgang. Du kan altid være sikker på, at din bil er i trygge og sikre hænder, når du afleverer den til service eller reparation hos Steffenauer Auto.

Service af bil hos Steffenauer Auto

Hos Steffenauer Auto kan du få udført alle standard services ved hjælp af state of the art udstyr, betjent af erfarne medarbejdere. Kig ind og få et tilbud på en god service aftale hos Steffenauer Auto på hjemmesiden steffenauerauto.dk

Flere nyheder