Bevar dit sunde og smukke hår med Kerastase Resistance

26 juli 2021 Astrid Pedersen

Det er så ærgerligt når et ellers sund, smukt og stærkt hår går hen og bliver tyndt, tjavset og slidt at se på. Desværre sker dette ofte når man overdriver behandling og styling af håret.

I bestræbelsen på at få håret til at fremstå flot og fyldigt er det nemt at opnå det modsatte resultat. Kemiske behandlinger så som for eksempel afblegning, lyse striber, farve eller toning slider utroligt meget på håret.

Det samme gælder for permanent krøl eller glatning. Og sørger du ikke for at beskytte håret når du befinder di udendørs om sommeren risikerer du ligeledes at håret blive skadet af solens skarpe uv stråler.

Hvordan kan jeg bevare mit hår smukt og spændstigt?

Hvis du gerne vil undgå det matte og falmede look og de spaltede spidser bør du hver dag sørge for at tilføre håret den næring og beskyttelse det har behov for. Dette skal ske i forbindelse med hår vask og styling.

Du bør være opmærksom på hårets helbred i det daglige og sikre at det er beskyttet med sol creme til hår inden du går ud i solen. Og lige som du plejer din hud når den har været udsat for diverse strabadser skal du også forkæle håret lidt ekstra efter en tur i solen, poolen eller havet.

Hvilke produkter skal jeg vælge for den optimale hårpleje?

Hvis du leder efter produkter som kan understøtte dine daglige hårpleje rutiner kan du med stor fordel vælge produkter fra det verdenskendte brand Kérastase.

Hos Kérastase finder du et stort udvalg af specialiserede produkt serier som hver især plejer og beskytter beskadiget, fint eller skrøbeligt hår. Blandt disse finder du Kérastase Résistance serien som du vil finde særligt velegnet til det udpinte hår, og som genopbygger hårstråene indefra.

Klik ind og læs mere på https://www.hairbystender.dk/vare-kategori/maerker-a-aa/kerastase/resistance/ 

Flere Nyheder