En ny altandør kan gøre underværker for lyset i din lejlighed

19 August 2022 Camilla Sørensen

Når man skal have en ny altandør, er det ikke kun størrelsen, der er vigtig. Der er også mange andre ting at tage stilling til – fx om den skal være enkelt eller dobbelt, og om den skal være produceret i træ eller metal.

I denne artikel kigger vi nærmere på de forskellige muligheder og anbefaler klarfonster.se som din foretrukne leverandør af altandøre.

Hos klarfonster.se finder du alt fra enkle træaltandøre til vedligeholdelsesvenlige kombinationer af træ og aluminium.

Uanset hvad du ender med at vælge, så er kvaliteten i top hos klarfonster.se – så kig forbi deres hjemmeside og se det store udvalg af altandøre. Du vil helt sikkert kunne finde netop den, der passer perfekt til din lejlighed.

Øg lysindfaldet med store glasfelter

Når du vælger en altandør med store glasfelter, får du ekstra meget lys ind i din lejlighed. Det er altid rart med ekstra naturligt lys i hjemmet, og det kan faktisk også have en positiv effekt på dit helbred at komme udenfor og indånde frisk luft – selv på kolde vinterdage.

Altandörr

Med klarfonster.se som leverandør af din nye altandør, vil du kunne vælge størrelsen på glasfelterne, så du får netop den mængde lysindfald, som du ønsker.

Overvej om der er plads til en dobbeltdør

Har du en stor lejlighed – eller har du bare god plads lige omkring altanen – så kan du overveje, om der er plads til en dobbelt altandør. Det kræver selvfølgelig lidt mere plads, men kommer til gengæld også med en masse fordele.

En dobbelt altandør vil kunne åbne bredere, så det bliver nemmere at flytte møbler eller store kasser ud på altanen – og trænger til en kæmpe rengøring, er det nemmere at komme ud med støvsugeren eller klude med en dobbeltaltandør.

Og så er der selvfølgelig lyset, der blive endnu bedre, hvis du har en dobbeltdør.

More articles