Få hjælp til inddrivelse af gæld hos online inkasso firma

19 oktober 2021 Astrid Pedersen

advertorial

Når man som virksomhed tilbyder tjenester eller sælger produkter til kunder kan man komme ud for at kunderne ikke betaler.

Det kan være rigtig anstrengende selv at skulle forestå kontakten til en kunde som nægter at betale sine regninger. Man kan hurtigt komme til at ringe eller skrive forgæves mange gange, og bruge megen energi på dårlige betalere.

Det sker ofte at en erhvervsdrivende må opgive at få sine penge igen, og er nødt til at afskrive den ubetalte faktura som et tab. Og det er rigtig ærgerligt – især fordi denne situation kunne være undgået med den rette inkasso service.

Hvad er inkasso service?

Inkasso service er betegnelsen for en række ydelser som fortrinsvis tilbydes af et inkassofirma. Når du overlader opgaven med inddrivelse af gæld til et inkassofirma vil de pågældende firma udføre en række handlinger som har til hensigt at få dine penge ud af kunden.

Hvordan fungerer en aftale med et inkassofirma?

Et inkassofirma kan tilbyde at købe din gæld, det vil sige overtage den formedelst et beløb som er indre end det skyldige beløb. Så har du fået det ud af det som er muligt, og så står gælden mellem din forhenværende kunde og inkassofirmaet.

Du kan også vælge en abonnements baseret ordning hvor dit inkassofirma får et fast beløb imod at håndtere alle dine inkasso sager.

Hvilket inkassofirma skal jeg vælge?

For den lille virksomhed med få kunder kan det muligvis godt betale sig med en ad hoc inkasso løsning. Men større virksomheder med mange kunder, for eksempel virksomheder som tilbyder abonnement tjenester eller lignende, kan have glæde af en fast tilknytning til et inkassofirma. Hvis du har brug for en sådan service, og ønsker en nem og brugervenlig inkasso løsning, kan du overveje at blive kunde hos Debtia A/S. Klik ind på debtia.dk og læs mere.

Flere Nyheder