Få personlig parkeringsopsyn på jeres parkeringsplads

31 januar 2021 Lotte Hindsberg

En parkeringsplads kan nogle gange godt virke lidt som det vilde Western. Der kæmpes om pladserne, og det kan i nogle tilfælde også virke en anelse uhyggeligt. Det kan løses ved at få en parkeringsplads, der er under opsyn.

UnoPark har lavet en app, der gør det muligt at give parkeringstilladelser herunder gæsteparkering. Har du en parkeringsplads, f.eks. hvor dine medarbejdere parkerer, og hvor gæster kommer fra tid til anden, kan du med fordel lave en aftale med Unopark.

Herned kan du også minimere, at andre ulovligt bruger din parkeringsplads og gør det sværere for dine medarbejdere og gæster at finde plads.

Ved at have en parkeringsplads med opsyn sikrer du dig, at biler uden tilladelse får en bøde for ulovlig parkering.

Fleksibel og landsdækkende løsning

Fordelen ved Unoparks app er, at den er landsdækkende og fleksibel. Du kan få en løsning, der er skræddersyet til jeres behov. Appen samarbejder med andre aktører på det danske marked som EasyPark, ParkMan og ParkOne, hvilket betyder, at det kun er nødvendigt at have én app og ikke flere.

Det betyder f.eks., at hvis du har flere kontorer fordelt rundt omkring i landet, kan du få designet en løsning, der passer til forholdene. 

Det er en løsning, hvor det både er muligt at have en digital løsning, men også en fysisk. Det er også en løsning, der har minimal administration og du vil have en fast parkeringsrådgiver, som kender dig og dine behov. 

En parkeringsplads med opsyn minimerer også risikoen for uvelkomne gæster, og at man skal tage af sted i god tid for at være sikker på, at man kan få en parkeringsplads, hvilket er ineffektivt for alle parter. Det gør det også nemt at finde frem til en person, i tilfælde af en ulykke eller hvis man blot har glemt at slukke bilens lygter.

Flere Nyheder