Få professionel assistance til fliserens

31 maj 2021 Astrid Pedersen

Er fliserne på din terrasse eller i din indkørsel grimme og plettede i overfladen? Så skyldes det med stor sandsynlighed flisepest.

Flisepest er en type lav som ynder at leve på solbeskinnede fliser. Flisepest ligner fugleklatter med en faktisk en levende organisme. Og så skæmmer flisepest de ellers kønne og ensartede fliser, hvorfor de fleste foretrækker at få det fjernet.

Hvordan kan jeg fjerne flisepest?

Måske har du overvejet at leje eller købe en højtryksspuler og selv komme alt hvad der hedder mos, alger og lav – her under flisepest – til livs.

Denne løsning er der mange have ejere som vælger. Men den er ikke helt uproblematisk. Mange indstiller højtryksspuleren forkert og kommer dermed til at ødelægge den beskyttende belægning på fliserne. Når dette sker vil flisen være mere udsat for indtrængende væske i forbindelse med nedbør.

Dette kan hurtigt gå hen og bliver et problem i løbet af vinteren hvor de lave temperaturer kan forårsage frostsprængninger. Under alle omstændigheder vil den hårde spuling af flisernes overflade efterlade dem porøse og sårbare over for endnu flere angreb fra mos og lav. Og så er du faktisk lige vidt.

Lad Stecks Fliserens om at rense og imprægnere dine fliser

I stedet bør du alliere dig med et professionelt have firma med speciale inden for fliserens. Du kan for eksempel tjekke Stecks Fliserens som huserer i såvel Roskilde som i Holbæk, Gilleleje, Ringsted og Køge, og som igennem mange år har hjulpet have ejere af med flisepest på terrassen og i havegangen.

Stecks Fliserens benytter udelukkende godkendte og miljøvenlige produkter og metoder i forbindelse med såvel fliserens som den efterfølgende imprægnering af dine fliser. Og den effektive efterbehandling beskytter dine fliser og mellemrum mod såvel mos som alger og ukrudt i lang tid fremover.

Du kan læse mere om Stecks Fliserens, og bestille din fliserens online via hjemmesiden stecksfliserens.dk.

Flere Nyheder