Få ro på bagsmækken med en afspændende børnemassage

31 marts 2021 Astrid Pedersen

Døjer dit barn med skavanker i sin unge krop, og ønsker du at hjælpe det til mere komfort og afslapning i hverdagen? Så skulle du overveje børnemassage.

Kan børn have glæde af massage?

Det korte svar på oven for stillede spørgsmål er ja – børn kan rent faktisk godt have endog særdeles stor glæde af en vel udført massage.

Måske tænker du ikke at børn på samme måde som voksne kan have spændinger og smerter i ryg, nakke og bevæge apparat. Men det kan de faktisk godt. De er bare ikke altid i stand til at sætte ord på ubehaget. I stedet vil du opleve uoplagte, rastløse og plagede børn som aldrig rigtig synes at få nok søvn om natten og derfor er trætte og sløve – og måske endda ekstra irritable – i løbet af natten.

Helt små børn, som oplever smerter forårsaget af spændinger i kroppen, vil have tendens til at græde mere og få hyppige raseri anfald. De lidt større børn, som bruger meget tid på skolebænken i løbet af dagen, vil få smerter og spændinger som ligner dem du selv får at at sidde på kontoret.

Lige som træning og fysisk aktivitet ikker er tilstrækkeligt for dig når du skal af med spændinger og stress i kroppen, er nogle timers leg eller idræt det heller ikke for dit barn. Og derfor bør du overveje at forkæle barnet på samme måde som du forkæler dig selv, med regelmæssig massage hos en dygtig og opmærksom massør.

Hvor finder jeg en massør som tilbyder børnemassage i Valby?

På Nordre Fasanvej finder du klinikken Harmoni & Balance som ejes og drives af Charlotte Birch Christensen. Charlotte Birch Christensen er uddannet kropsterapeut og psykomotorisk terapeut og har mange års erfaring med børnemassage. Du kan læse mere, og booke tid til en børnemassage i Valby, på harmoni-balance.dk

Flere Nyheder