Forloren hare er perfekt, når I rigtigt skal hygge jer

19 januar 2019 Emilie Ann Jacobsen
Forloren hare er perfekt, når I rigtigt skal hygge jer

I mange familier er der tradition for at gøre lidt ekstra ud af maden i weekenden. Der har I nemlig tid til at kæle lidt ekstra for maden. Samtidig er det med til at gøre, at I føler, at der sker noget særligt i weekenden, der er med til at adskille den fra hverdagen.

En af de retter, som det er en god ide for dig, at du kaster dig ud i i weekenden, er en forloren hare. Som navnet antyder, skal den tilberedes, så den kommer til at smage lidt lige som en hare. Derfor er det også virkelig lækkert, at du serverer den med vildtsovs til. 

En forloren hare er faktisk ikke særlig svær for dig at tilberede. Du kommer derfor ikke til at bruge hele dagen i køkkenet, som du ellers skal med mange andre retter. I stedet skal du bare tilberede farsen, lægge den i et fad, så den ligner et brød, og så komme bacon henover. Det er faktisk meget simpelt. 

Du kan servere den forlorne hare med en lang række forskellige former for tilbehør. Som nævnt er det virkelig lækkert med vildtsovs. Derudover er nogle gode kartofler også at foretrække og noget grønt. Det kan være en god salat. 

Mangler du en god opskrift på forloren hare, er det en god ide for dig, at du ser nærmere på siden dk-kogebogen.dk. De har et væld af forskellige opskrifter. Du kan derfor nemt finde den, der passer til dit behov. Du kan derfor også finde flere på helt almindelige forlorne harer eller farsbrød, som de også kaldes.

Har du lyst til at variere den forlorne hare, er der dog også gode muligheder for at finde opskrifter, hvor du gør det. Det kan for eksempel være ved, at du kommer enebær i farsen eller giver den et spansk tvist ved at komme hakkede oliven i farsen. 

Flere Nyheder