Hvad er dit domæne værd for tiden?

20 juli 2021 Anders Lundtang Hansen

Ting falder og stiger i værdier, og der er noget, som der stiger og falder mere end andet.

Det behøver man ikke være ekspert for at konkludere, for det kræver bare, at man ser på, hvad der er populært, og hvad der så ikke eksisterer så meget af, for så stiger priserne på det.

Det er den basale udgave af at forklare, hvordan aktiemarkedet fungerer, men det kan sådan set også gælde mange andre ting; og tiden har vist, at hvad der nogle gange var få penge værd, kan ende med at stige flere hundrede gange i værdi, fordi det bliver eftertragtet.

Det kan faktisk godt være sådan noget som et simpelt domæne, for det kan være noget, som nogle firmaer er interesserede i at eje, fordi dette domæne har et navn, der peger i retning af noget – eller er præcist det – som der er populært.

Derfor kan man tjene penge på sådan en omgang domænehandel, og det kan man også selv gå ind i, selvom de fleste erhverver sig et domæne af andre årsager, som du kan læse mere om her: http://xn--ledigedomner-fdb.dk/ 

Domænet kan være meget værd i dag og mindre værd i morgen

For hvis der nu er en trend eller noget, som der er populært, som nogle firmaer gerne vil høste på ved at sælge en given vare eller en service, der ligger i forlængelse af denne trend, så vil man nok også gerne have en hjemmeside, der har et navn, der giver sig selv, at det handler om dette emne.

Og emnet kan have et navn eller udtryk, som enkel er næsten ukendt eller normalt, hvorfor der tidligere ikke var så mange penge i at eje det, men så stiger det exceptionelt hurtigt, fordi det kommer på mode.

Det er som regel også her, at man skal vælge at sælge ens domæne, hvis man ikke skal bruge det til den slags, for moden kommer og går hurtigt.

Flere Nyheder