Øhop i Thailand – en uforglemmelig ferie

10 marts 2020 Camilla Skøtt
Øhop i Thailand – en uforglemmelig ferie

Thailand er et af danskernes favoritrejsemål, og det er ikke uden grund. Her er sol, varme og smukke strande i kombination med en venlig og imødekommende lokalbefolkning. Vil du have en uforglemmelig ferie til det skønne land, så læs med her.

Drømmer du om den perfekte kombination af varme, eksotiske sandstrande, kultur og spændende mad, bør du i den grad overveje Thailand som din næste feriedestination. Her er noget for enhver smag, og hvis du er frisk på at udfordre den almindelige måde at rejse på, så kast dig ud i et såkaldt øhop – en rejse blandt flere af landets smukke øer.

Hos Rejsebloggerne har vi fundet fire øer, der på hver sin måde er er charmerende og skønne – og som i den grad er et besøg værd.

4 fantastiske øer i Thailand

Du bestemmer selv rækkefølgen, når du skal planlægge dit øhop i Thailand, men sørg for, at du har god tid til at nyde alle dine besøg. Der er en lang række af skønne oplevelser på alle øerne.

De fire øer er:

1) Koh Samet

Koh Samet er en fantastisk ø, hvor du finder en rolig og afslappet atmosfære. Strandene er lækre og uspolerede, og naturen er vidunderlig. Et godt sted at starte rejsen i Thailand, da øen ligger tæt på Bangkok, og fordi du her kan starte stille og roligt.

2) Koh Samui

Koh Samui er en af de øer, du normalt kun drømmer om. Her er turkisblåt hav, palmer og hvide, bløde sandstrande. Små hoteller og barer tilbyder kølige drikke, og hvis du vil opleve naturen fra sin bedste side, er Koh Samui et oplagt sted at dykke.

3) Koh Tao

Koh Tao er en af de lidt mindre øer i Thailand, og her er der ikke mange seværdigheder at besøge. Til gengæld finder du ro, varme og en skøn lokalbefolkning, der vil gøre sit bedste for at gøre lige præcis din tur til noget særligt.

4) Koh Chang

Koh Chang er en af de mere populære ferieøer, og det skyldes, at den er så stor, at der både er fest og ballade samt afslapning og hygge. Altså et sted for hele familien.

Tjek også disse sider:

https://rejsebloggerne.dk/
https://rejse-glæde.dk/
https://nytomrejser.dk/
https://ferie-nyt.dk/
https://ferie-tips.dk/
https://RejseGnisten.dk/
https://RejseBrevet.dk/
https://TravelGuiden.dk/
https://Rejseminderne.dk/
https://OpdagelsesRejser.dk/
https://forslagtilrejser.dk/
https://ideertilrejsen.dk/

Flere Nyheder