Vælg velour til dit næste syprojekt

27 april 2021 Mathias Nielsen
image

Der er mange forskellige slags stof at vælge imellem, når du skal i gang med et nyt sy-projekt. Afhængig af, hvad du skal lave, er der forskellige typer stof, der er mere oplagte at bruge end andre. Men andre gange kan det også bare være et spørgsmål om personlig præference, om man bruger den ene eller anden type stof.

Velour er et af de mere almindelige typer stof, som mange kender. Det er nemt at genkende fordi det har en anderledes overflade, der skinner på en helt bestem måde i lyset. Velour er lidt af et mode-materiale, som har været in og out mange gange i løbet af historien. De senere år er det blevet utrolig populært til både tøj, møbler og andre ting.

Her er nogle af de ting, du kan bruge velour til:

Velour som møbelstof

Velour er den seneste tid blevet utrolig udbredt som polstring til møbler og andet interiør. Det kan være alt fra stole, til sofaer og til sengegavle, der bliver lavet i velour. Det kan bruge til at skabe en hyggelig og eksklusiv stemning og er super godt hvis du vil skabe det eftertragtede “hotel look”. 

Velour til gardiner

Som gardinstof er velour også super oplagt. Igen giver det en følelse af eksklusivitet, hvis du har gardiner i velour, og stoffet falder tungt, sådan at gardinerne draperer på en smuk og sensuel måde. Velour har en taktil overflade, der inviterer til berøring.

Velour til tøj og frakker

Du kan også bruge velour til tøj og frakker, hvor stoffet falder smukt og fanger lyset på en unik måde. Kjoler i velour er særligt anvendelige til vinterarrangementer, såsom julefrokoster og nytårsfester. En frakke i velour kan give associationer til tidligere tiders dyrebare kåber, som blev båret af konger og kejsere verden over.

Du kan købe velour stof hos din lokale stofforhandler.

Flere Nyheder