3 tips til en flottere have

18 januar 2022 Steffen Pedersen

editorial

Hvis man er en af de heldige, som har en flot have, som de kan gå og nyde til hverdag, så er det rarest hvis den holdes pæn hele tiden. Men hvordan sikrer man sige, at man kan få en flot have? Det giver vi 3 tips til i dette indlæg.

Fjern ukrudt

En af de bedste tips vi kan give, når det gælder haver, det er, at man sørger for at fjerne ukrudt løbende. Hvis man ikke sørger for at fjerne ukrudt løbende, så bliver det hurtigt en grim have, da det kan overtage fuldstændig. Ukrudt tager ikke lang tid at holde nede, hvis man sætter tid af til, at sørge for at holde det nede – Det kan endda gøres helt uden gift, hvis man gør det ordentligt.

image

Fjerne grimme stubbe

Når man får fældet et træ, så kommer der typisk en grim stub der hvor træet har stået. Denne anbefaler vi, at man får fjernet, så man kan plante noget andet, som ser væsentligt bedre ud på dens placering. Det kan være et flot blomsterbed eller andet. Hvis du vil fjerne en stub, så anbefaler vi, at du tager fat i en professionel, som har udstyret til at fjerne den.

Hør mere om stubfræsning her: https://www.simestedvognmandsforretning.dk/

Plant flotte blomster til hele året

Det er forskelligt hvilke årstider forskellige blomster blomstrer på, derfor er det en god idé, at man planter blomsters til alle årstider. På den måde kan man sikre sig, at man kan nyde en flot have uanset om det er forår, sommer, efterår eller vinter. Det er dog også vigtigt, at man planlægger hvor de forskellige blomster er plantet, så det ikke bare er sektioner af ens have, som er pæne i de givne årstider, hvo blomsterne deri blomstrer. Hvis man planlægger hvordan de plantes, så kan hele haven se smuk ud hele året rundt.

Flere Nyheder