Find det flotteste lingeri i de rette størrelser

07 June 2022 Astrid Pedersen

editorial

Er du på jagt efter nyt, lækkert undertøj? Så bør du først og fremmest finde dig et lækkert BH sæt.

BH’en – en vigtig del af din lingeri garderobe

En flot BH med et par matchende trusser vil altid udgøre den mest grundlæggende del af en smuk lingeri garderobe. Har du dit BH sæt på plads, kan du altid supplere med flotte hofteholdere, smarte selvsiddende strømper, korsetter og corsager og andet lingeri der passer til.

BH’en er som sådan ikke blot et pynteligt stykke beklædning, men har også som funktion at holde dine flotte former på plads og fremhæve dine feminine sider på den mest flatterende vis. Derfor er det vigtigt at du for det første kender din BH størrelse, og for det andet ved præcis hvilken BH model som gør mest for dig.

love lingeri

Hvordan finder jeg min BH størrelse?

BH størrelsen består af et tal of et bogstav – for eksempel 80C eller 85D. Tallet angiver dit bustemål i centimeter, mens bogstavet er betegnelsen for skålens størrelse.

Det kan godt være lidt tricky at tage mål til en BH, da det kan være svært at vide hvilken skålstørrelse man skal bruge. Derfor kan det anbefales at få en professionel ekspedient i en god lingeri butik til at forestå optagelse af mål til BH.

Vælg den bedste BH model

Dernæst er det en god idé at få styr på hvilke modeller der passer bedst til din krops type. Er du fra naturens hånd udstyret med en flot og fyldig barm, er der ingen grund at at du vælger en push up BH eller en BH med fyld. Du kan med fordel gå efter det der kaldes en full cup BH, da denne model vil give dig den støtte du behøver, og samtidig forme din krop til den eftertragtede timeglas facon.

Find din nye BH hos Love Lingeri på love-lingeri.dk.

More articles