Besøg din tandlæge i Vallensbæk, og undgå tandsygdomme

Besøg din tandlæge i Vallensbæk, og undgå tandsygdomme

Er dine tænder lettere plettede og misfarvede, og har de fået den karakteristiske gullige rand langs med tandkødets kant? Kommer der blod med ud, når du skyller efter tandbørstning, og oplever du oftere og oftere isninger eller jag i tænderne når du spiser eller drikker noget koldt eller varmt? Så er det bare om at komme af sted til tandlægen – for så trænger du i den grad til et tand eftersyn og en dertil hørende rensning af dine tænder og af dit tandkød!

Hvad sker der ved et tandlæge besøg?

Selv om disse symptomer kan synes milde og ubetydelige, kan de være tegn på at der er noget større i gære. Længere varende betændelse i tandkødet kan for eksempel føre til permanent inflammation i gummerne – det, man kalder parodontose.

Ved parodontose får man ikke alene de grimme, ”lange tænder”, som fremkommer, når tandkødet trækker sig tilbage, og tandhalsene blottes. Du risikerer også at miste en eller flere tænder, simpelt hen fordi de ikke længere sidder ordentligt fast. Og er din kæbe knogle porøs som følge af påvirkningen fra den voldsomme inflammation, er det ikke sikkert, at det er muligt at bore gevindet til et implantat fast. Så må du leve med en bro, som fastgøres til tænderne ved siden af – eller med et permanent hul i rækken af blivende tænder.

Hvis du i stedet for at styrte til tandlægen i elvte time sørger for at passe dine årlige tandlæge besøg, vil dette dog kunne undgås. Når du kommer til tandlægen en gang om året – allerhelst to, hvis ret skal være ret – har tandlægen en bedre chance for at forebygge alvorlige tandlidelser.

Hvor finder jeg min tandlæge i Vallensbæk?

Er du bosiddende i Vallensbæk eller omegn, kan du med fordel booke til hos den hyggelige tandlæge klinik milletand.dk