Et rejsefradrag gør det mere attraktivt at arbejde forskellige steder

21 juli 2021 Anders Lundtang Hansen

At være kørende sælger kan være et af de sjoveste jobs i hele verden; især hvis man også ender med at blive sendt til udlandet, om man så skal forsøge at sælge noget her, tage til et firmamøde, være med på en konference, et kursus eller noget tilsvarende.

Man kommer jo rundt og ser verden, selvom meget af tiden er ophold på hoteller, og man har oftest et fastlagt skema for de fleste af dagene, da man er her i arbejdsøjemed, og man har fået fortalt noget om rejsefradrag inden afrejse.

Men det er jo stadig en måde at komme til andre lande, og nogle gange kommer man steder hen, som man ellers ikke selv ville have overvejet at tage hen selv, og det kan blive inspirationen til at tage samme sted hen på ferie alene eller med familien senere.

Og når man bliver sendt på sådan nogle opgaver, så er det jo firmaet, der betaler, ikke sandt?

Nej, det er det ikke altid, og hvad gør man så? (Hint: Det er her, det rejsefradrag kommer ind i billedet)

Rejsefradraget hjælper dig i sidste ende

Det kan jo tænkes, at din arbejdsgiver ikke kan betale for dine omkostninger hver gang, hvis nogensinde overhovedet, men du elsker arbejdet og de muligheder, som det giver.

Men at du skal bruge de penge, du tjener, på at kunne arbejde, giver ikke rigtig mening.

Tænker du over det, så får du også befordringsfradrag ved at have langt til og fra arbejde, så du ikke skal bruge alt for mange af dine egne penge på det.

Sådan fungerer det også med et rejsefradrag, for skal du rejse til udlandene et par gange eller meget, så er det på denne, at du kan få nogle af dine udgifter dækket.

Du skal udfylde dine rejseomkostninger i din årsopgørelse, og så vil det blive noteret i sidste ende til din fordel.

Det er da værd at tage med, hvis man er meget i udlandene for at arbejde.

Flere Nyheder