Find lækre firmajulegaver i høj kvalitet til dine ansatte

25 januar 2021 Astrid Pedersen

De fleste kontorbaserede virksomheder valgte i løbet af 2020 at begrænse adgangen til virksomhedens kontorer ved at lade flere medarbejdere arbejde hjemmefra.

Mange arbejdsopgaver kan godt varetages fra hjemmekontoret. Desværre er der en del mennesker som kommer til at føle sig frygteligt alene i forbindelse med hjemsendelse. For mange betyder den daglige rutine på kontoret rigtig meget idet det er her man får socialt samvær med andre mennesker og samtidig får mulighed for faglig sparring og hyggelige samtaler.

Dette går en smule tabt i Zoom, Skype og Teams møder. Og når man så samtidig skal undvære de festlige arrangementer kan man godt komme til at føle sig en smule sat af.

Forkæl medarbejderne med flotte firmajulegaver i 2021

Det kan således godt være et rigtig hårdt slag for nogle at den årlige julefrokost må udgå, lige som firmaets juletræs fest og reception i anledning af sidste dag inden juleferien må aflyses. Det er som regel ved denne lejlighed at ansatte og ledelse får mulighed for at mødes, nyde et glas gløgg og en æbleskive, og få udvekslet ønsker om glædelig jul og et godt og lykkebringende nytår. Og så er det også i denne anledning at diverse firmajulegaver bliver uddelt.

Selv om din virksomhed ikke afholder juleafslutning har du dog stadig mulighed for at uddele flotte og betænksomme firmajulegaver til dine ansatte. Det er vigtigt at vise medarbejderne at man fortsat sætter pris på deres indsats og på deres tilstedeværelse selv om denne ikke er fysisk. Derfor kan du vælge at begave dine ansatte med firmajulegaver de selv kan udvælge.

Hos Julefabrikken ApS kan du bygge virksomhedens egen gaveshop og befolke denne med lækre firmajulegaver fra kendte designer brands. Og så kan dine medarbejdere selv vælge ud fra deres egne ønsker. Du kan se hvordan på Julefabrikken ApS’ hjemmesiden julefabrikken.dk

Flere Nyheder