GKService – professionel gulvafslibning til billige priser

05 September 2017 admin
image

editorial

Der kan være flere grunde til, at dine trægulve trænger til en gulvafslibning. Måske er det mange år siden, at de sidst er blevet slebet. Måske bliver gulvet hurtigt slidt at se på, fordi efterbehandlingen ikke er så slidstærk. Måske har du kæledyr, som sætter ridser i gulvet med deres klør, eller du er selv kommet til at ridse gulvet, fordi du har flyttet rundt på møbler. Det kan også være, at du er flyttet ind i et nyt hus, hvor gulvene trænger til en grundig afslibning og efterbehandling.

Erfarent firma løser opgaven hurtigt og med garanti

Uanset hvad, så kan det godt betale sig at få et professionelt firma til at udføre opgaven med gulvafslibning og efterbehandling, så du er sikker på, at resultatet bliver ordentligt og langtidsholdbart. Det behøver ikke at være dyrt at hyre en professionel gulvafsliber. Faktisk kan du hyre erfarne og kompetente folk til billige priser, hvis du f.eks. vælger GKService, som har mange års erfaring med at udføre gulvafslibning, gulvafhøvling og efterbehandling hos kunder overalt på Fyn og det meste af Sjælland. Når du vælger GKService, får du professionel rådgivning og høj kundeservice. Opgaven kan opstartes inden for få dage, og der er 3 års garanti på alt arbejde. Du betaler først for gulvafslibning, når arbejdet er udført, og priserne er billige.

Pift trægulvene op med flot og langtidsholdbar efterbehandling

Det er nødvendigt med efterbehandling af trægulve, hvis de skal holde sig flotte. Du kan vælge mellem forskellige typer af efterbehandling, som passer til din smag og boligstil. En god og praktisk løsning kan være lakbehandling, for så bliver gulvene meget slidstærke, og de er nemme af rengøre. Oliebehandling er en anden mulighed, som også giver slidstærke gulve, og her kan du f.eks. vælge oliebehandling med hvidpigmentering, som giver et flot lyst look. En tredje mulighed er ludbehandling, som også giver gulvene et flot lyst udseende, men som dog ikke er nær så slidstærkt. Sæbebehandling er en løsning, hvor gulvene bevarer deres naturlige look, men til gengæld kræver det en del vedligeholdelse. Maling af trægulve er også en populær løsning, og her kan du vælge en hvilken som helst farve, der passer til din bolig. Du kan kontakte GKService via hjemmesiden, hvis du ønsker et uforpligtende og billigt tilbud på, hvordan du får strålende nye trægulve i løbet af ganske kort tid.

More articles