Hvad kan en bedemand gøre for dig?

04 februar 2022 Steffen Pedersen

editorial

En bedemand har en bred vifte af kompetencer, og kan derfor hjælpe dig på mange områder i forbindelse med, at du har mistet en, du har kær. Hvis du ikke selv vil stå for alle de praktiske opgaver, så kan du overlade opgaverne til en professionel bedemand.

Læs med i dette indlæg, og hør mere om de typer af opgaver, som en bedemand kan hjælpe dig med.

 

bedemand hvidovre

 

Planlægning af begravelsen

En bedemand i Hvidovre kan hjælpe dig med at planlægge en begravelse. Det kan være alt fra valg af kiste til transport til og fra kirken. Når man skal vælge en kiste, så er det vigtigt, at man vælger en, der passer til ens budget. Kister kan godt være dyre, men du skal naturligvis ikke vælge noget, der er i ringe kvalitet.

Derfor kan en bedemand guide dig til hvilken kiste du bør vælge ud af de midler, du har til rådighed. Herudover kan en bedemand sørge for at kontakte kirken for dig, så du ikke selv skal sørge for den del af planlægningen af begravelsen.

 

Sørge for blomster

En bedemand har muligvis et samarbejde med en blomsterbutik eller en selvkørende blomsterbinder. Derfor kan du overlade den del af planlægningen til din bedemand. Han/hun kan sørge for, at der er blomster, når den afdøde ankommer til kirken og at de er de blomster, du ønsker.

Herudover kan en bedemand også hjælpe dig med at holde styr på de mange blomster, der kommer efterfølgende efter begravelsen.

 

Planlægning af sammenkomst

En bedemand kan hjælpe dig med at få stablet en lille sammenkomst sammen, efter I har afholdt begravelsen. Man vil gerne mødes med familie eller bekendte, efter begravelsen er overstået.

Det er typisk til noget mad eller kaffe. Det kan være en god mulighed for dig at mindes den afdøde i selskab med folk, du har kær. Alt dette kan en bedemand også hjælpe dig med.

Flere Nyheder