Kan man undvære teltudlejning ved at sy det selv?

20 januar 2021 Anders Lundtang Hansen

Der er mange ting, man gerne vil spare væk, og der er således en masse ting, som man sagtens kan klare at lave selv.

Her handler det mere om, at hvis man virkelig skal have det lavet i udsøgt kvalitet – eller man er doven – så får man professionelle til det.

Andre gange har man at gøre med noget, som man ikke skal give sig i kast med, men som man skal lade professionelle og gerne uddannede folk tage sig af.

Så er det atter, når man befinder sig et sted imellem, hvor man til at starte med slår tanken væk, men som man overvejer det mere og mere, så begynder man at tage det seriøst at gøre det selv.

Det kunne jo være sådan noget med, at man skal afholde en anledning, hvor der skal bruges et større eller mindre forsamlingstelt.
Så kan du skaffe sådan et mange steder i landet og nøjes med at leje det, men hvis du har god tid og materialerne, så kunne du måske sy det selv.

Det her kan komme til at tage tid at sy

På den her måde slipper man nemlig for, at man skal hen at betale for et telt hver gang, man skal bruge et, og man behøver ikke gå og være nervøs for, at folk kommer til at ødelægge det, eller der sker hændelige uheld, som du skal erstatte på teltet.

Således bliver du måske også mere modtagelig for at afholde flere arrangementer, når du har dit helt eget telt, som du kan stille op med.

Så er det også slut med at skulle lede efter det telt, som der passer til dine behov.

Du kan jo lave det på lige den måde, du helst vil have det, og så kan du tilpasse det løbende og gøre det større eller mindre.

Det kan blive et helt projekt for familien at samles om.

Flere Nyheder