Klassiske, danske frikadeller

11 February 2019 Maria Laugesen

editorial

Hvem elsker ikke en omgang gode, gammeldags frikadeller, som vi kun kan lave dem i Danmark? Frikadeller er nærmest hofret blandt os danskere, og vi elsker at spise dem til middagsbordet, til julefrokosten eller måske endda i madpakken. Men hvordan var det nu lige, de skulle laves? Det er ikke altid, frikadellerne lige sidder i skabet, og så kunne man måske godt bruge lidt hjælp fra en opskrift. Eller måske savner man bare inspiration og variation, og vil gerne prøve noget nyt? Uanset årsagen, så kan du altid finde hjælp på Kogebogen.dk. Der er nemlig samlet et skønt udvalg af opskrifter, blandt andet på danske frikadeller.

Du kan for eksempel variere, om du vil anvende hakket svinekød til farsen, eller om måske vil kombinere det med lige dele kalvekød. Du kan også tilføje diverse grøntsager til at supplere de finthakkede løg. Her er gulerod, peberfrugt eller squash for eksempel nogle grøntsager, som egner sig rigtig godt både konsistens- og smagsmæssigt. Og så kan du selvfølgelig variere retten i forhold til hvilket tilbehør, der skal serveres. Brug nye danske kartofler for den klassiske variant og selvfølgelig masser af brun sovs.

Uanset om du er til de klassiske, danske frikadeller eller om du foretrækker at spice dem op med diverse krydderier og grøntsager, så kan du finde din opskrift hos Kogebogen.dk. Opskrifterne beskriver tydeligt ingredienser, mængder og fremgangsmåde, så det er nemt at følge med – uanset dit ambitionsniveau og madlavningstalent. Du kan desuden nemt tilpasse opskriften efter, hvor mange, der sidder med til bords. Og så kan du læse nærmere i brugernes anmeldelser og kommentarer for at blive klogere på, om retten er noget for dig. Er du interesseret i næringsindholdet, så er det faktisk også muligt at se en næringsberegning for hele retten. Så fat panden og lav de lækreste frikadeller til aftensmaden!

More articles