Lad din psykoterapeut hjælpe dig gennem din livskrise

01 April 2022 Astrid Pedersen

editorial

Døjer du med lavt selvværd, depression, angst eller måske en sorg reaktion som ikke vil give slip? Så er der hjælp at hente gennem terapi.

Når du eksempelvis opsøger en dygtig psykoterapeut kan du være sikker på at få den bedste hjælp til at bearbejde dine problemer. Du kan snakke med dit psykoterapeut om alle de ting du har svært ved at dele med dine venner. Og du vil med garanti få stort udbytte af et forløb hos en psykoterapeut.

Hvordan arbejder en psykoterapeut?

En psykoterapeut anvender som regel primært samtale terapi i forbindelse med behandling. Det betyder at du gennem dialog med din psykoterapeut kan få mulighed for at vende de problemstillinger som nager dig, og dermed få dem frem i lyset.

En psykoterapeut kan hjælpe dig med at kaste nyt lys over de forhindringer, du føler du oplever i din hverdag. Gennem psykoterapeutisk samtale kommer du op i helikopteren og får et helt friskt perspektiv på din tilværelse. Du opnår en dybere indsigt i dine problemstillinger, og samtidig en højere erkendelse af hvorledes disse tager sig ud i det store billede.

psykoterapeut

Med hjælp fra din psykoterapeut kan du arbejde dig igennem dine værste problemer og komme ud på den anden side med et styrket selvbillede og et lysere syn på din tilværelse.

Hvor kan jeg gå til psykoterapi i Vanløse?

Er du bosat i hovedstadsområdet, for eksempel den københavnske bydel Vanløse eller på Frederiksberg, kan du med stor fordel tage kontakt til den dygtige og erfarne psykoterapeut Heidi Lykke Lihn.

Heidi Lykke Lihn er kvinden bag Lihn Life Coaching, og kan tilbyde såvel coaching som terapeutisk samtale som kan hjælpe dig med at blive verdensmester i dit eget liv. Heidi Lykke Lihn arbejder med kognitiv terapi såvel som med NLP og life coaching.

Du kan læse mere, og bestille tid til en indledende konsultation, via klinikkens hjemmeside på lihncoaching.dk.

More articles