Tips til at finde den helt rette kasket

19 November 2021 Cecilie Mortensen

editorial

Er en kasket ofte en fast del af dit outfit, hvad end det er til hverdag eller når du dyrker sport? Så ved du sikkert alt om, hvordan der er mange forskellige varianter. Lad os derfor også hjælpe dig med at finde den helt rette kasket, for det vil have noget at sige for, hvor meget du får den brugt. 

Vil du finde den helt rette kasket? Følg disse tips 

Gå efter en kasket med den rette pasform

Hvis du skal ende med en kasket, som bliver en ny favorit, så er det alfa og omega med den rette pasform. Pasformen har nemlig både en betydning for, hvor godt kasketten klæder dig, og at den er behagelig at have på. 

Gå efter en kasket der passer til din stil 

Når du skal finde din kasket, så kan du selvfølgelig også vælge ud fra en kasket, som passer til din stil. Det kan være, du har en bestemt farve i tankerne, et bestemt design – kasketter kan nemlig være vidt forskellige i måderne, der er designet på – og så kan du vælge ud fra, hvor synligt logoet på kasketten skal være. 

image

Sørg for at vælge en kasket i den rette størrelse

Det giver naturligvis sig selv, at du skal have en kasket i den helt rette størrelse. Men hvordan kan du egentlig sikre dig det, hvis du køber den online? Et bud er, at du nøje følger de størrelsesguides der er på forskellige hjemmesider. Her kan du f.eks. ved at måle omkredsen af dit hoved blive klogere på den størrelse du skal købe – for den vil være lidt omkredsen af dit hoved. 

Shop efter kasketter ved firmaer med store udvalg  

Et sidste tip er, at du shopper kasketter ved firmaer, som har et stort udvalg. For nogle gange ved du først, hvad du er til, når du ser det. Og så er det et plus, når et firma har et stort udvalg. 

More articles