Hvordan Får Man Lettest Lov Til At Låne Penge Til En Bolig?

I disse dage er der mange familier og par der får afslag på deres låneansøgning når de gerne vil købe et nyt hus eller en ny lejlighed. Der kan være mange grunde til disse afslag, men du kan selv gøre nogle enkle ting som vil forbedre din mulighed for at få et lån til bolig. I bund og grund er et boliglån ikke andet end en forretning mellem dig og banken/realkreditinstituttet og den forretning skal være til fordel for begge parter for at blive til noget. Læs mere Hvordan Får Man Lettest Lov Til At Låne Penge Til En Bolig?

Guide til Køb og Finansiering af Ejendom i Grækenland

Denne artikel fortæller dig om de vigtigste elementer af processen med køb af ejendom som hus eller lejlighed i Grækenland. Læs om de vigtigste omkostninger samt mulighederne for finansiering i Grækenland. Læs mere Guide til Køb og Finansiering af Ejendom i Grækenland

Købe Bolig, Lejlighed, Villa i TYRKIET

Hvis man overvejer at købe bolig i Tyrkiet, fx ved Alanya, er der mange vigtige ting at tænke med inden en handel. Om man betegner sit køb for en bolig, en lejlighed, eller en villa, må man afgjort sikre sig, at handelen foregår på en forsvarlig måde, så man ikke bagefter skal til at bekymre sig med papirarbejdet. Papirerne skal og må være i orden fra helt fra starten, og det kan være en udfordring, når man vil købe en fast ejendom som bolig i Tyrkiet med, mindre man har en højt kvalificeret ejendomsmægler eller husadvokat med på råd, når man køber bolig i Tyrkiet.

Læs mere Købe Bolig, Lejlighed, Villa i TYRKIET

Købe bolig, hus og lejlighed i Grækenland

Hvis man overvejer at købe bolig i Grækenland, er der mange vigtige overvejelser at tage hensyn til. Om man kalder sit mål en bolig, en feriebolig, et hus, et feriehus, en lejlighed, en ferielejlighed, en ejendom, en villa eller et sommerhus, må man sikre sig, at handelen sker på en fuldstændig forsvarlig måde, så man undgår bagefter at skulle slås med papirarbejdet. Papirerne skal være på plads fra starten, og det kan være en udfordring, når man vil anskaffe sig noget fast ejendom i Grækenland.

Læs mere Købe bolig, hus og lejlighed i Grækenland