Købe Bolig, Lejlighed, Villa i TYRKIET

Hvis man overvejer at købe bolig i Tyrkiet, fx ved Alanya, er der mange vigtige ting at tænke med inden en handel. Om man betegner sit køb for en bolig, en lejlighed, eller en villa, må man afgjort sikre sig, at handelen foregår på en forsvarlig måde, så man ikke bagefter skal til at bekymre sig med papirarbejdet. Papirerne skal og må være i orden fra helt fra starten, og det kan være en udfordring, når man vil købe en fast ejendom som bolig i Tyrkiet med, mindre man har en højt kvalificeret ejendomsmægler eller husadvokat med på råd, når man køber bolig i Tyrkiet.
Salg af grunde og boliger i Tyrkiet

Tyrkerne er faktisk som oftest meget anderledes end danskere, når man snakker om køb af hus og bolighandel. Derfor er det så afgørende at have en god ejendomsmægler eller anden dygtig rådgiver, som man kan forstå og som man kan stole på. Faktisk skal man aldrig stole på nogen. Man må selv sætte sig rimeligt ind i sagerne også. Alt skal være i orden i første forsøg.

Priser – Hvor billigt er det at købe lejlighed eller hus som bolig i Tyrkiet?

Prisniveauet for boligerne i Tyrkiet er stadig yderst attraktivt, når man sammenligner med danske priser. Man kan sagtens finde boliger til salg i alle typer af prisklasser, men det er sådan med prisudviklingen, at basisprisen for byggematerialer og håndværkertimer til hus og lejlighed gør, at man let stadig kan få sin drømmevilla i bjergene, ved golfbanen, i dalen eller ved vandet for en yderst overkommelig pris. Tæt på storbyer som Anakara er priserne i vejret fordi mange gerne vil have en feriebolig tæt på deres job i byen. Ønsker man at købe et hus eller at investere i en ferielejlighed i en idyllisk bjergby eller kystby, er priserne helt i bund i forhold til i Danmark.

Realkredit – Boliglån når I skal købe billige boliger i Tyrkiet, fx Alanya:

Flere danske banker og realkredit institutioner udbyder eller overvejer at udbyde realkredit og forskellige boliglån til huskøb af ejendomme, villaer og lejligheder i Tyrkiet. Man må tale med sin bank eller man må tale med sit realkreditinstitut om de forskellige tilbud. Desuden har mange af de danske mæglere i Danmark og i Tyrkiet også et godt overblik over mulighederne for boligkøb.

Regler for køb af boliger i Tyrkiet

Danskere kan godt erhverve boliger i Tyrkiet, men for boligkøb med og uden bopælspligt skal man altid tjekke reglerne med sin boligadvokat eller måske med ejendomsmægleren eller sin revisor.

Købe bolig i Tyrkiet - en udsigt til drømme

Også skattereglerne skal man tage hensyn til. Vi linker til Skats hjemmeside nederst. Beskatningsreglerne i Tyrkiet er til at finde ud af, men dog komplicerede, så med lav skat følger behovet for assistence fra en revisor eller en advokat. Heldigvis er disse rådgivningsydelser også meget billige at købe i Tyrkiet.

Rådgivning når man vil købe sin billige bolig i Tyrkiet: Ejendomsmæglere.

Der er efterhånden flere danskere i Danmark og i Tyrkiet, som lever som ejendomsmæglere for køb af huse, ferielejligheder, villaer og lejligheder i Tyrkiet. Nederst på siden kan man se en liste med nogle af mulighederne.

Hvor i Tyrkiet skal man købe bolig?

Tyrkiet er et smuk og forskelligartet landskab, og man kan købe ferieboliger i alle områder. Idylliske huse findes inde midt på fastlandet, på øerne i øhavet og ved vandet langs strandene ved kysten. Specielt er mange danskere glade for et områdes natur og kultur, fx Antalya, Alanya, Kusadasi, Ankara, Belek, Avsallar, Mahmutlar, og de foretrækker dermed at bo der tæt ved. Nogle vælger at bo centralt i en storby eller ved en golfbane mens andre vil bo afsides og isoleret sted med gammeldags landsbyliv og øde strande.


Der er som sagt så mange muligheder med hensyn til både kultur og natur og man kan tænke på om man vil bo tæt ved havet lige ned til strandkanten (det ægæiske hav eller middelhavet), om man hellere bor i en landsby eller en storby, eller ved en ny golfbane som udsigt, om man vil bo der helårs eller kun om sommeren. Afstande til byer og lufthavne kan også spille ind. Tyrkiet er et stort land og temperaturerne og klimaet er også varmere og koldere de forskellige steder i Tyrkiet.

Hviken type bolig skal man købe i Tyrkiet?

Som beskrevet, kan det sagtens være en spændende prøve at købe en ældre ejendom i Tyrkiet. Man må i hvert fald have sig en rigtig god advokat eller dansk ejendomsmægler med sig for at være sikker på en problemfri handel.


Derfor vælger mange også at købe en lækker moderne eller klassisk nyopført lejlighed eller et feriehus af bygherren selv via en dygtig og erfaren ejendomsmægler, da alt er mere enkelt og klart på den måde og da investeringen ikke giver anledning til bekymring – den er meget mere sikker og tryg.

Liste med relevante links til Ejendomsmæglere, banker og vejr i Tyrkiet – relevante internetlinks hvis du vil købe bolig.

Boligsider:


Banker og realkredit:


Vejret i Tyrkiet:


3 tanker om “Købe Bolig, Lejlighed, Villa i TYRKIET”

  1. Hvis du tror at købe ejendom i Tyrkiet, for eksempel i Alanya, er der meget vigtige ting at tænke på en handel. Et hus, en lejlighed eller villa for at få sin købe forklarer, er dette en helt sikkert ikke så bekymret med handel papirarbejde gjort, og derefter sørge for en måde. artikel og bør være begyndelsen og på det tidspunkt, når du ønsker at købe en ejendom i Tyrkiet som en bolig, når du ikke er nødt til at anbefale en højt kvalificeret ejendomsmægler eller husadvokat Türkiye.size dette kan være et problem opleves i fast ejendom i Alanya Sunlife vil hjælpe …

  2. Jeg har hørt i turkit har nedrivning regler ,efter mange år en gammel bolig skal nedrives kan man fender danske ejendoms mægler i antalya kan man stole på turkis advokat, er det rigtigt man skal have 6 måneds opholdstilladelse hvis man købe bolig i turkit

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *